FinanciŽle steun voor Universiteitsstudenten
Geplaatst: 30/10/2007

Nickerie -  De Stichting Vrienden Van Nickerie (VVN) heeft onlangs het besluit genomen om een aantal behoeftige studenten die colleges volgen aan de Anton de Kom Universiteit, te steunen met het betalen van hun inschrijfgeld. Het gaat om kinderen uit gezinnen waarvan de ouders het financieel heel moeilijk hebben en nauwelijks uitkomen om hun studerende kinderen te ondersteunen met schoolgeld.

Foto: Op de foto overhandigt VVN-voorzitter,D.Ramlal, twee cheques aan de twee Adek-studenten, A. Sheonarain en E. Jagan, die beiden oudejaarsstudenten zijn. Na de overhandiging zijn zij gelijk richting Paramaribo vertrokkenFoto: Op de foto overhandigt VVN-voorzitter,D.Ramlal, twee cheques aan de twee Adek-studenten, A. Sheonarain en E. Jagan, die beiden oudejaarsstudenten zijn. Na de overhandiging zijn zij gelijk richting Paramaribo vertrokken

Los hiervan heeft VVN ook nog samen met de ondernemer A. Elias een bedrag van 850 Surinaamse dollars geschonken aan scholieren van Wageningen door tussenkomst van parlementariŽr Carmelita Ferreira die middels het schrijven van een brief de VVN op de noden wees van de scholieren van Wageningen.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Danny Jibodh

30-10-2007

 

Copyright © 2007 . All rights reserved.