WINGroep verstrekt waardebonnen aan scholieren

Nickerie - Scholieren en hun ouders halen de waardebon op bij de WINgroep. 190 Nickeriaanse scholieren van voj en vos kregen vandaag elk van de WINgroep een waardebon van SRD 100. Het is een jaarlijks terugkerende actie. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor zo’n waardebon is dat de ouders niet meer dan SRD 1200 mogen verdienen of ze moeten in het bezit zijn van een ‘Sociale Zaken-kaart’.

03a74c3cef4e94908a44f8674b202b16.jpgDe WINgroep had zich voorgenomen om 170 waardebonnen te verstrekken maar toen de mensen zich bleven aanmelden, is besloten om nog 20 scholieren tegemoet te komen. De middelen voor dit project zijn ter beschikking gesteld door de counterpart uit Nederland, de Stichting Vrienden van Nickerie (VVN).

Mildred Felter, een ouder, zegt dat zij heel blij is met de actie van de WINgroep. Met SRD 100 is ze geholpen om de schoolspullen aan te schaffen voor haar zoon die de technische school het komende schooljaar zal bezoeken.

Bharet Jairam van VVN is verheugd dat de organisatie deze geste weer mag doen. De WINgroep is positief gestemd dat de mensen zo enthousiast hebben gereageerd op de oproep. Met dit gebaar wordt een basis gelegd voor een goede start van het schooljaar.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/ NSS

30-09-2012

Copyright © 2012 . All rights reserved.